Tisdag Tisdag..

Dagens bild blir en liten bukett i rosa, lime
Idag är Jessika ledig eller ja det är hon egentligen inte för hon håller i ett vattengympa pass på hennes gamla jobb och igår var hon faktisk på hennes gamla floristskola Österäng och hade föredrag om olycksfall med mera. Typ att hon berättar hur man gör när man kommer först till en olycksplats. Hur man ska bete sig och om man ska ringa 112 direkt det är mycket som är bra att veta som man inte riktigt har koll på. Detta lärde hon sig när hon gick badmästarutbildningen. Det är kul att hon får förfrågingar också för det är viktigt att man håller sina kunskaper vid liv. Så man kan säga att det är ingen vila för Jessika ;-)

För min del idag har det varit mycket städning och snittning. Det ska ju också göras, ibland önskar man att någon kom och gjorde det till en man vill ju bara göra det roliga :-) fast i och för sig så kan det vara roligt att snitta också för då får man se hur välfylld kylen blir med vackra höstblommor. I morse innan vi öppnade fick jag köra en begravning så den var på plats. Det har varit min dag.  

Annars så längtar jag tills ikväll för då ska vi till Lund och kolla på fotboll, Sverige möter Holland. Det är en viktig och avgörande match. Så håll alla tår och tummar ni har :-)


Ha en bra dag och kväll och HEJA SVERIGE!

Inga kommentarer: